+31(0) 184 670 478 - info@hyproma.nl

DSC_0515.jpeg
Wie zijn wij?

Hyproma is gespecialiseerd in het uitvoeren van hydraulische projecten van ontwerp tot in bedrijfstellen en het leveren van hydraulische en mechanische componenten. Arie Stam heeft als directeur de leiding en voert deze activiteiten uit met een enthousiast team!

Groeistrategieën

Sinds de oprichting is Hyproma flink gegroeid. Begonnen met alleen Arie Stam, is het bedrijf nu uitgegroeid tot een onderneming met 6 fte, verspreid over meerdere expertises. Buiten deze “normale” groei is Hyproma ook bezig geweest met doelgerichte groeistrategieën.

Cyclotron

Naast de fabricatie en inbedrijfstelling van hydraulische systemen in de gebruikelijke sectoren doet Hyproma dit ook in de medische sector. De medische cyclotron wordt op hydraulische wijze gelift. Dit hydraulic lift system, is een door Hyproma geëngineerd systeem. Voorzien van 2,2 kW en een perfecte gelijkloop wordt de cyclotron’s top shield gelift binnen een range van 50-80 bar in een open systeem. Bovendien is dit systeem voorzien van CE keur waardoor een volledige kwaliteitsborging is gegarandeerd!