+31(0) 184 670 478 - info@hyproma.nl

Engineering

Om projecten uit te kunnen voeren is het van belang om het plannen, delegeren, bewaken en beheersen van alle aspecten binnen het project voor de klant goed te managen. Betrokkenen worden daarom gemotiveerd om zich hiervoor in te zetten en zodoende de projectdoelstellingen te realiseren binnen de gestelde termijnen. Belangrijk wat hierin aan bod komt zijn de expertises van Hyproma waarin het project wordt begeleid en uitgevoerd:

Pre-sales
De pre-sales omvat het proces voordat een opdracht daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Hyproma probeert de klantbehoefte daarom zo goed mogelijk om te zetten in de benodigdheden. Accuraat en adequaat handelen horen hierbij, evenals, in sommige gevallen, een stukje engineering.

Engineering
Onder engineering verstaan we het (mede)ontwikkelen, ontwerpen en tekenen van hydraulisch aangedreven powerpacks, systemen, machines of gereedschap. Ondersteund door 2D en 3D tekensoftware en jarenlange ervaring in hydraulische engineering kunnen we de klant van dienst zijn.

Productie
Productie is het produceren, ofwel bouwen, van de hydraulische powerpack, systeem, machine of gereedschap. Dit vindt allemaal plaats in de eigen werkplaats in Nieuw-Lekkerland. Tijdens het productieproces worden de diverse onderdelen en componenten geassembleerd en afgesteld tot een product. Daarnaast wordt in dit proces het product getest en voorzien van de nodige classificaties, certificaten en/of keur indien van toepassing.

In bedrijfstelling
Nadat het hydraulisch product is geproduceerd, stelt Hyproma deze bij u in bedrijf. Hierdoor heeft u zekerheid van de werking en kunnen wij met een gerust hart naar huis. Tijdens dit proces kunt u dan ook zien hoe het product werkt en staan wij open voor het beantwoorden van vragen.

Aftersales/service
Aftersales betreft de nazorg van de complete opdracht. Aanleveren van bijbehorende documentatie is hierin een belangrijk aspect. Daarnaast het verhelpen van eventuele storingen, het uitvoeren van reparaties en, indien nodig, het verlenen van aanvullende nazorg. Dit kunnen ook servicegerichte activiteiten zijn op niet Hyproma producten.

NDEAVOR.jpeg
Drainagemachine
Image is not available
Wikkelaars
Image is not available
NDEAVOR.jpeg
NDEAVOR.jpeg
Drainagemachine
Image is not available
Wikkelaars
Image is not available
NDEAVOR.jpeg